Fogászati héj

A ragyogó mosolyért! Elégedetlen fogai színével, alakjával, vagy fogai torlódottak, szabálytalan elhelyezkedésűek? A fogászati héjak minden esztétikai hibára megoldást nyújtanak.

A ragyogó mosoly pont olyan lesz mint szeretné!

A fogászati héj kezelést egy mosolytervezés előzi meg. Fogorvosainkkal együtt, közösen döntenek a héjak színéről, alakjáról és az eredményt számítógépen is megnézheti. Ezáltal biztos, hogy megújított fogsora és ragyogó mosolya pont olyan lesz, amit leginkább sajátjának érez!

Fogászati héjak, nem csak sztároknak!

A fogászati héj számos problémára megoldást nyújt, amit régebben drasztikusabb, nagyobb beavatkozást igénylő koronákkal oldottak meg a fogászatban. Ezekre már költséghatékonyabb, kisebb fogkárosodással járó fogászati héjak nyújtanak modern megoldást.

Jelentkezzen be hozzánk Fogászati Konzultációra!

Mire nyújtanak megoldást a fogászati héjak?

Elszíneződések, szabálytalanságok, sérült fog, vagy sérült zománc? A fogászati héjak minderre megoldást kínálnak. Abban az esetben is használhatóak, ha eltakarni, vagy csökkenteni szeretné az elülső fogak közötti hezagokat, reseket. De miről is van szó pontosabban?

A kerámia, vagy porcelán héj

A kerámia, vagy porcelán héj leginkább préskerámiából készül, aminek az az előnye, hogy ez az anyag tudja legtökéletesebben utánozni a fogzománc természetes színeit. Emellett igen ellenálló a különböző stresszhatásokkal szemben.

Hogyan zajlik a kezelési folyamat?

1., A fogorvos az érintett fogak finom lecsiszolásával előkészíti a fogakat a kerámia héjak felragasztására.

2., Egy precíziós lenyomatot készít, amely alapján a fogtechnikus elkészíti az egyedi kerámia héjakat.

3., A páciens a következő kezelésig ideiglenes, műanyag héjakat kap.

4., A második kezelés alkalmával kerülnek felragasztasral a kerámia héjak a fogakra.

Mennyire tartós megoldás a kerámia héj?

Bár ez jelentősen különbözhet páciensenként, az emberek többségénél 8-10 évig is tartós megoldást nyújtanak a héjak. Ahhoz azonban, hogy a maximális tartósságot lehessen biztosítani, nagyon fontos a szájhigiénia és a rendszeres, évenkénti fogorvosi ellenőrzés, és fogkőeltávolítás.

A kerámia héjak előnyei

  • Nagyon természetes és esztétikus eredmény
  • Kisebb a fogkárosodás kockázata a koronához képest

A kerámia héjak hátrányai

  • Nem használhatóak erősen károsodott, elszuvasodott fogak esetén.
  • Ha sokat csikorgatja fogait a kezelés előtt konzultáljon fogorvosával.

Jelentkezzen be hozzánk Fogászati Konzultációra!

All-on-4

Azonnali implantáció! Teljes foghiány esetén lehetőség van azonnali FIX fogpótlások készítésére, így nem szükséges kivehető fogsort hordania.

Fogászati implantáció

A fog implantátum valójában egy titán csavar. A titánról köztudott, hogy az emberi szervezet sajátjaként fogadja el, így a legnagyobb biztonságot nyújtó technológia. Élethosszig tartó megoldás fogai pótlására.

Referenciák

Közel 20 év tapasztalattal és több, mint 4000 beültetett implantátummal, nincs olyan eset, amivel még ne találkoztunk volna. Nincsenek reménytelen esetek, nézze meg referencia galériánkat!