Fogorvosaink és szájsebészeink

A SolDent szakmai csapata

Fogorvos és szájsebész kollégáink különböző szakterületek kiváló, tapasztalt szakemberei.

Legtöbbjük jelentős külföldi tapasztalattal bír.

Csapatunkban közös, hogy mindenki szenvedéllyel szereti a munkáját, elhivatott a szakmai fejlődés, az új technológiák megismerése iránt.

Dr. Oláh Zoltán, rendelővezető fogorvos

Dr. Oláh Zoltán a SolDent egyik alapítója.

Fogorvosi képesítését a budapesti Semmelweis Egyetemen szerezte Summa Cum Laude minősítéssel.

Pályafutását a Kútvölgyi Egyetemi Klinikán kezdte, majd magánfogorvosként folytatta magyar és norvég privát rendelőkben.

Szakterülete a fogászati implantációs kezelések és az esztétikai fogászat.

Részletorientált, perfekcionista, nyitott személyiséggel rendelkezik. Elkötelezett szakmailag és minden általa kezelt beteg irányában is.

Dr. Báthy Kata

Dr. Báthy Kata fogorvosi tanulmányait a Szent Györgyi Albert Orvostudományi Egyetemen végezte.

Dr. Báthy Kata több éven át képzett fogorvos hallgatókat a Kútvölgyi Egyetemi Klinikán.

2006-ban Svájcba költözött, ahol 11 éven át Lausanne-ban dolgozott fogorvosként.

Tökéletességre törekvése és "svájci pontossága" által gyorsan alkalmazkodott a kinti követelményekhez.

Hazautazása óta csapatunkat erősíti és segíti kialakítani protokoll rendszerünket.

Dr. Tóth Zsuzsanna

Dr. Tóth Zsuzsanna 2002-ben diplomázott a budapesti Semmelweis Egyetem Orvostudományi Karán, ahol fog- és szájbetegségek szakon végzett.

Pályafutását a Semmelweis Egyetem Fogpótlástani Klinikáján kezdte. Ezt követően hosszú évekig dolgozott neves magánklinikákon itthon és külföldön egyaránt, ahol igen sok tapasztalatra és gyakorlatra tett szert mind a magyar, mind a külföldi betegellátásban is.

Fő területe az esztétikai fogászat. Ezek a kezelések komplex megközelítést és gondos tervezést igényelnek. Nagyon fontos számára, hogy megismerje a betegei igényeit és vágyait is, így sok energiát fordít arra, hogy meghallgassa pácienseit.

Az empátia, az alaposság és a türelem a legerősebb erényei.

Dr. Nemes Gábor

Dr. Nemes Gábor a SolDent Klinika társalapítója.

Fogorvosi diplomája megszerzése után, szakmai fejlődés céljából, Angliába ment 4 évre dolgozni. Itt jelentős szakmai tapasztalatot szerzett a legmodernebb fogászati technológiák területén és a nyugat-európai privát betegellátásban.

2010-es hazatérése óta számos magyar és nyugat-európai pácienst kezelt mind itthon, mind külföldön.

Szakterülete a teljes szájrehabilitáció és az esztétikai fogászat.

Dr. Rakics Péter, implantológus

Dr. Rakics Péter Summa cum Laude értékeléssel kapta meg fogorvosi képesítését. Fiatal fogorvosként az Egyetemi Klinika Fogpótlási Osztályán dolgozott és tanulmányokat folytatott a harapási rendellenességekről.

9 évig az Egyesült Királyságban praktizált. Nagy tapasztalata van a fogorvosi implantációs műtétekben és fogpótlási eljárásokban.

A többezer implantátum beültetés során szerzett tapasztalat révén, biztos lehet benne, hogy nála jó kezekben van.

Több éve csapatunk tagja. Számos, rangos szakmai továbbképzésen vett részt Hollandiában, Nagy-Britanniában, Németországban, Spanyolországban és Izraelben.

Dr. Velich Norbert, Maxillo-Faciális sebész, fogorvos

Dr. Velich Norbert a budapesti Semmelweis Egyetem Orvostudományi Karán és a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán végzett.

Tizenkét évig a Semmelweis Egyetem kórházának maxillofacialis sebészeti osztályán dolgozott, ahol széleskörű tapasztalatot szerzett a maxillofacialis sebészetben, valamint a fogászati implantológiában.

Nagy tapasztalattal rendelkezik a rekonstrukciós fogászat területén. Az implantációs műtétek, a csont beültetés a fő szakmai és érdeklődési területe.

Tagja az „Oro-Maxillofacial Surgery European Boardnak”, és évekig a NobelBiocare Magyarország és az AlphaBio Magyarország vezető mentora és előadója volt.