Fogászati implantációs központ

Budapest belvárosában a Mammutnál

fogászati implantáció: Legmodernebb, legkonzervatívabb fogpótlástani megoldás

Klinikánk és orvosaink kifejezetten a fogászati implantációs beavatkozásokra szakosodtak.

A hosszútávú sikerességhez elengedhetlen az alapos tervezés és precíz kivitelezés mellett a kimagasló anyagok használata, majd a kezelések után a tökéletes szájhigiéné fenntartása, utógondozással megtámogatva.

3 D CT felvételek segítségével vizsgáljuk a kezelések megkezdése előtt az adott csontállományt. Amennyiben nincsen megfelelő adottságú csontszövet, akkor csontpotló beavatkozásokat is végzünk. Az implantációs munkák esetén kiemelt fontosságú az elkészült fogművek tervezése is. Nagyon fontos, hogy az implantátumokat ideális irányból terheljék a rágóerők és a pótlások tökéletesen tisztíthatóak is legyenek.

Az objektív tényezők mellett kiemelt szerepe van az elkészült pótlások esztétikai megjelenésének is. Mind makroesztétikailag, mind mikroesztétikailag kiemelkedő minőségre törekszünk. Nagyon fontos, hogy egy új mosoly extra önbizalmat adjon a pácienseinknek, ezáltal is javítva az önértékelésüket és életminőségüket.

Részletesebb ismertetőért, látogasson el az alábbi oldalakra is!

Fogászati implantáció

A fog implantátum valójában egy titán csavar. A titánról köztudott, hogy az emberi szervezet sajátjaként fogadja el, így a legnagyobb biztonságot nyújtó technológia. Élethosszig tartó megoldás fogai pótlására.

All-on-4

Azonnali implantáció! Teljes foghiány esetén lehetőség van azonnali FIX fogpótlások készítésére, így nem szükséges kivehető fogsort hordania.

Mosolytervezés

A fogászati rehabilitáció nem csak technika és felszereltség kérdése. Az esztétikum, a fogak hossza, színe, elhelyezkedése is nagyon fontos, mert ezen fog múlni, hogy a kezelés végén tényleg sajátjának fogja e érezni új fogsorát.

Jelentkezzen be hozzánk Fogászati Konzultációra!