Szakorvosi konzultáció

Az első találkozás

Első alkalom, a szakorvosi konzultáció

Az első és legfontosabb lépés a kezelések sikeressége és az elégedett mosoly eléréséhez a jól átgondolt kezelési terv elkészítése.

Az első konzultáción alakul ki a kapcsolat, a szimpátia, a bizalom a fogorvos és a páciens között.

Rendelőnkben kizárólag tapasztalt szakorvosok dolgoznak, akik egy meghatározott protokoll alapján megvizsgálják a fogakat, fog körüli íny és csont állapotát, ízületi és izom működést, a fogazat megjelenését esztétikai szempontok alapján. Mindezt alaposan dokumentálva és érthetővé téve a páciens számára.

Panoráma röntgen és a a rendelőnkben elérhető csúcstechnológiájú 3D CT segítségével készítjük el a páciens számára a legoptimálisabb kezelési tervet.

Jelentkezzen be hozzánk Fogászati Konzultációra!

Mit vizsgálunk az első konzultáció alkalmával

A pácienseink vizsgálatakor 6 fő területre helyezünk hangsúlyt:

  1. A fogak szerkezeti állapota
  2. A fogágy egészsége és betegségei
  3. Az állkapocs ízületi funkciók állapota
  4. A fogak, alsó-felső fogsor érintkezésének (okklúzió) adottságai
  5. Arc és mosolyesztétika elemzése
  6. A szájüreg szöveteinek szűrése

Standardizált vizsgálatok alapján állítjuk fel kezelési terveinket. Általában többféle kezelési módszer létezik a legtöbb fogorvosi betegségre, ezért alapos konzultáció szükséges ahhoz, hogy megtaláljuk a páceins számára legmegfelelőbb megoldást.

Ami a legfontosabb

Az első konzultáció alkalmával egyben természetesen megismerhet minket is. A kezelési terven túl, költségkalkulációt is adunk. Így Őn pontosan látni fogja, milyen költségei lesznek, és azt is, hogy mennyi időt vesz igénybe a kezelés, mikor és mi fog történni. Készségesen válaszolunk minden kérdésére, hiszen a legfontosabb, hogy a konzultáció alatt az Ön számára legideálisabb megoldást találjuk meg. Hiszünk abban, hogy fontos, és nagyobb biztonságérzetet ad pácienseinknek, ha értik és tudják, hogy mi és miért fog történni velük. A tökéletes eredményen túl, számunkra az is nagyon fontos, hogy a kezelések alatt a lehető legkomfortosabban és biztonságban érezze magát a páciens, félelemérzet nélkül.

Jelentkezzen be konzultációra!

Jelentkezzen be hozzánk Fogászati Konzultációra!

Mosolytervezés

A fogászati rehabilitáció nem csak technika és felszereltség kérdése. Az esztétikum, a fogak hossza, színe, elhelyezkedése is nagyon fontos, mert ezen fog múlni, hogy a kezelés végén tényleg sajátjának fogja e érezni új fogsorát.

Szájhigiénés kezelések

A fogkő és plakk rendszeres eltávolítása baktériumok millióitól szabadítja meg a szájüreg szöveteit.

Referenciák

Közel 20 év tapasztalattal és több, mint 4000 beültetett implantátummal, nincs olyan eset, amivel még ne találkoztunk volna. Nincsenek reménytelen esetek, nézze meg referencia galériánkat!